Geen categorie

‘Spring’ concert 28 maart

POPKOOR ‘BORN TO POP’ LONKT NAAR DE LENTE

Menigeen kijkt reikhalzend uit naar het voorjaar. Het Bornse Popkoor Born to Pop opent het seizoen samen met Popkoor Popcorn uit Lochem op zaterdagavond 28 maart met een spetterend concert in Kulturhus De Bijenkorf. ‘Spring’ is de toepasselijke titel.

Born to Pop – in maart 2002 opgericht door een paar enthousiaste mensen om popsongs en lichte muziek te zingen – telt inmiddels ruim veertig leden en beschikt over een vijfkoppige begeleidingsband met drums, piano, gitaar, basgitaar en keyboard die ook bij dit concert zorgt voor de instrumentale begeleiding. De uitvoering van 28 maart is het eerste grote concert met dirigent Alex Leenders uit Lent, die sinds augustus 2014 de muzikale leiding in handen heeft. Leenders raakt bij kooroptredens graag de juiste snaar bij het publiek, vooral door liederen op de juiste manier over te brengen. Het Lochemse Popcorn wordt gedirigeerd door z’n eigen dirigent, Tom Grondman.

Het repertoire van de avond zit vol variatie en beoogt de bezoekers een fris en vrolijk lentegevoel te geven. Beurtelings brengen Born to Pop en Popcorn zo’n twintig Engelstalige en Nederlandstalige liederen ten gehore. Het programma staat borg voor een spetterende, energieke avond.
Born to Pop repeteert wekelijks op de maandagavond in De Letterbak in de wijk Letterveld. Naast het zingen, wat vol concentratie gebeurt, krijgen ook houding en ademhaling aandacht. De koorleden komen niet alleen uit Borne, maar ook uit omliggende plaatsen. Mannen die het leuk vinden om te zingen zijn van harte welkom bij het koor.

Het avondvullende programma in het Kulturhus begint om 20.00 uur. Na afloop is er een gezellige afterparty onder leiding van een eigen DJ.

Kaarten voor het concert zijn te koop via de leden van Born to Pop, de leden van Popcorn en via het Kulturhus

Poster origineel (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *