Geen categorie

“Happinez” in samenwerking met Born to Pop

Zaterdagavond 20 september geeft Popcorn samen met Born to Pop een concert in de Schouwburg te Lochem. Het concert begint om 20.00 uur en heeft als thema “Happinez”. Het belooft een vrolijk en spetterend optreden te worden, waar beide koren hun eigen muziek laten horen, maar ook samen gaan zingen.

In navolging van eerdere successen geven Pop- en musicalkoor Popcorn uit Lochem en Born to Pop uit Borne een gezamenlijk concert op zaterdag 20 september. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Popcorn staat onder de bezielende leiding van Tom Grondman en Born to Pop van Albert van Eldik. Beide koren worden tijdens de concerten begeleid door hun eigen fantastische muzikanten.
Na afloop van het concert vindt er een afterparty plaats in de foyer van de Schouwburg. Daar kunt u, onder het genot van een drankje, nog even napraten en swingen op de muziek die de Lochemse band SIXP@CK  voor u gaat spelen. Een compleet avondje uit dus!
Kaarten kosten €7,50 en voor kinderen t/m 12 jaar betaalt u €2,50 per kaart. Kaarten zijn verkrijgbaar voor aanvang van het concert bij de kassa van de Schouwburg, via de leden van Popcorn en Born to Pop of te bestellen via de site van Popcorn.

Luister, Geniet en Swing tijdens deze “Happinez”!

flyer 3 Happinez

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *